Bρες την πατατα σου...

Φρεσκες Πατατες:

Σάββατο 10 Απριλίου 2010

ORPHAN (ΤΟ ΟΡΦΑΝΟ) - 2009



THERE'S SOMETHING WRONG WITH THE DIRECTOR.



Η ιστορία πρόκειται για ένα ζευγάρι το οποίο αντιμετωπίζει πρόβλημα με τον γάμο του.Το ζευγάρι αυτό αποτελούν η πρώην μπεκροκανάτα και νυν νηφάλια Kate και ο δουλευταράς και άξιος οικογενειάρχης John,οι οποίοι στην προσπάθειά τους να σώσουν τον γάμο τους έχουν την φαηνή ιδέα να υιοθετήσουν και τρίτο παιδί λες και δεν τους έφταναν τα δύο που ήδη είχαν.Τελικά καταλήγουν να υιοθετήσουν ένα μεγαλωμένο με γαλλικά και πιάνο εννιάχρονο κοριτσάκι από την Εσθονία,την Έσθερ.Έσθερ,η Εσθονή(πρέπει να τους πήρε πολύ ώρα να το σκεφτούν).Αρχικά όλα βαίνουν καλώς μέχρι την στιγμή που η μικρή βαράει μπιέλα και αρχίζει να σκοτώνει άμοιρα περιστέρια,να λύνει χειρόφρενα και να απειλεί με κοπή γεννητικών οργάνων τον μικρότερο αδερφό της Daniel.Μ'αυτά και μ'αυτά, η Κέιτ ψιλιάζεται οτι μάλλον κάτι δεν πάει καλά με την μικρή Έσθερ και εκμυστηρεύεται στον άντρα της πως η πολυαγαπημένη τους κόρη μάλλον έχει ψυχολογικά προβλήματα.Το οργισμένο νίατο όμως,Έσθερ,δεν μασάει απο αυτά και με διάφορες ραδιουργίες και αλχημείες συνεχίζει να έχει την πρώτη θέση στην καρδιά του θετού πατέρα της,ο οποίος αρνείται να δεχθεί τις ανησυχίες της γυναίκας του, και έτσι ο γάμος τους πάει ξανά κατά διαόλου...Την στιγμή που η Κέιτ προσπαθεί να βρεί διέξοδο στις παλιές καλές συνήθειες του πιώματος,ανακαλύπτει πως τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται και πως η τσαπερδώνα Έσθερ κρατάει καλά κρυμμένο ένα ανατριχιαστικό μυστικό...Η ταινία ενδείκνυται για ζευγάρια με διαταραχές γάμου που σκέφτονται να υιοθετήσουν ένα παιδί.

Καλύτερη ατάκα: "Θα σου το κόψω πρίν καν μάθεις τι κάνεις μ'αυτό!"

Αξιολόγηση από Χρυσές Πατάτες: -7

4 σχόλια:

  1. Αφήνω εγώ το πρώτο σχόλιο στο blog για να σπάσω τον πάγο...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εντάξει, είσαι λίγο αυστηρός με τη συγκεκριμένη ταινία. Αλλά respect για την περιγραφή και το όλο στήσιμο του blog.. Πραγματική έμπνευση. Τίποτα άλλο δεν έχω να πω!!Συνέχισε να σκάει λίγο το χειλάκι μας!..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ηi!Θελω να τη δω την ταινια.Μαλλον το καλοκαιρι με παρεα γιατι μονη μου δε θα την παλεψω!Πολυ καλο το Blog σου.Για την ταινια Αγεννητος υπαρχει κανενα σχολιο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Voulaki73,δυστυχώς δεν έχουμε δει ακόμα το Unborn,αλλά σίγουρα είναι μια πολύ καλή πρόταση και αν όντως αξίζει να αναρτηθεί έχεις τον λόγο μας πως θα το δεις εδώ μέσα πολύ σύντομα.Σε ευχαριστούμε για την υποστήριξή σου...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή