Bρες την πατατα σου...

Φρεσκες Πατατες:

Σάββατο 22 Μαΐου 2010

THE BOOK OF ELI (O ΗΛΑΪ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ) - 2010


O ΝΤΙΛΙΒΕΡΑΣ ΑΡΓΗΣΕ.... ΠΗΓΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΟ...

Μετά από μια μεγάλη καταστροφή στον πλανήτη μας, από πολέμους, σεισμούς, λιμούς, καταποντισμούς, κομήτες, μετεωρίτες, η γή έχει μετατραπεί σε μια απέραντη πλατεία Βάθης.
Σ'αυτόν τον δύσβατο και αφιλόξενο τόπο ο Ηλάι περιπλανιέται για τριάντα χειμώνες, προσπαθώντας να διαφυλάξει το βιβλίο του.... Στην προσπάθειά του να πάει δυτικά, όπως του είχε υποδείξει μια φωνή από τα βάθη της καρδιάς του, θα συναντήσει πολλές δυσκολίες. Ο άτυχος Ηλάι θα πρέπει να φάει γάτες για να επιβιώσει, να έρθει αντιμέτωπος με ανθρωποφάγους,δολοφόνους, βιαστές, μαστροπούς, νταβατζίδες, και σαν να μην έφταναν όλα αυτά του τελειώνει και η μπαταρία απο το ipod. Ομως ο ΗΛΑΪ ΔΕ ΜΑΣΑΕΙ, μαζί του έχει και την Σολόρα σε νέα εκδοχή Μαρίας Μαγδαληνής, που την περιμάζεψε απο ενα κωλόμπαρο-πανσιον-salloon, η οποία είναι διατεθιμένη να δώσει μέχρι τελευταίας ρανίδος του αιματός της για τη διαφύλαξη του βιβλίου... Θα καταφέρει τελικά ο νέος Μεσσίας να φτάσει στη γη της επαγγελίας; Είναι ο Θεός δίκαιος απέναντι σε όλους τους αμνούς του; Όποια και να είναι η απάντηση ένα πράγμα είναι σίγουρο.... 30 χρόνια μετά την καταστροφή της γης, θα μπορείτε να βρείτε τον κώδικα ντα βίνστι, περιοδικα της Όπρα Γουίνφρεϊ, αυτοκίνητα GMC, μαντιλάκια KFC, σαμπουάν και το σημαντικότερο.... ipod!

Καλύτερη ατάκα: "-Μου αρέσει το άρωμά σου.... -Είναι από το σαμπουάν..."

Αξιολόγηση απο Χρυσές Πατάτες: -7

1 σχόλιο:

  1. Σαν οδηγός επιβίωσης για μετά το 2012 μου ακούγεται η ταινία!..Δεν φοβόμαστε τίποτα λοιπόν όσο θα έχουμε Όπρα, Dan Brown και KFC.Τα λόγια είναι περιττά..
    LONG LIVE iPOD!!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή